Termeni și condiții AmCitit.ro

Bun venit pe AmCitit.ro, platforma online dedicată recenziilor de cărți. Te rugăm să citești cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza serviciile noastre. Accesând sau utilizând platforma, ești de acord să respecți acești termeni și condiții.

1. Introducere

AmCitit.ro ("Noi" sau "Platforma") oferă un serviciu online pentru publicarea și vizualizarea recenziilor de cărți.

2. Utilizarea Platformei

Utilizatorii trebuie să respecte termenii și condițiile stabilite de AmCitit.ro. Publicarea recenziilor trebuie să fie în conformitate cu legile și regulamentele aplicabile.

3. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

Utilizatorii trebuie să respecte drepturile de autor și proprietatea intelectuală atunci când postează conținut pe platformă.

4. Conținut Recenzii

Recenziile publicate trebuie să fie corecte și respectuoase. AmCitit.ro își rezervă dreptul de a modera și elimina conținutul care încalcă termenii și condițiile sau care este considerat inadecvat.

5. Confidențialitate

Informațiile personale furnizate de utilizatori vor fi tratate conform Politicii de Confidențialitate a AmCitit.ro.

6. Utilizarea Recenziilor

Recenziile publicate pe AmCitit.ro pot fi utilizate în scopuri de informare și discuții. Orice utilizare comercială sau neautorizată a recenziilor este interzisă.

7. Responsabilitate

AmCitit.ro nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea sau conținutul recenziilor publicate de utilizatori. Utilizatorii sunt responsabili pentru conținutul și comentariile lor.

8. Feedback și Îmbunătățiri

AmCitit.ro încurajează feedback-ul din partea utilizatorilor pentru a îmbunătăți experiența pe platformă. Orice sugestii sau idei transmise devin proprietatea AmCitit.ro și pot fi implementate fără notificare sau compensație.

9. Legislație Aplicabilă

Termenii și condițiile sunt guvernate de legislația în vigoare în România.

10. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

AmCitit.ro își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment, iar utilizatorii vor fi notificați cu privire la aceste modificări.

Ultima actualizare: Ianuarie 2024