Avatar Photo Magazine Nr. 2 - Revistă de fotografie românească

Postat pe 25 decembrie 2023 în Fotografie
Avatar Photo Magazine Nr. 2 - Revistă de fotografie românească
Numărul 2 al revistei Avatar Photo Magazine ne aduce în prim-plan fotografia nud și fotografia de nuntă. Acest număr a apărut în noiembrie 2022, dar încă se găsește în magazinele de profil dacă doriți să-l achiziționați.

Despre fotografia nud ne vorbesc fotografii Ovi D. Pop, Anca Cernoschi și Bogdan Boușcă. De cealaltă parte a camerei se situează modelul Irina Ludoșanu care ne prezintă perspectiva ei și întâmplările prin care a trecut, amuzante și nu prea.

Trecând la celălalt subiect abordat mai pe larg în acest număr al revistei, fotografia de nuntă, ne vom întâlni cu Ovidiu Leșan, Julius Paul și echipa formată din Daniel & Ana Maria Dumbravă. Ei ne povestesc cum au crescut de la stadiul de "pozari" la cel de fotografi recunoscuți, fiecare cu stilul și creativitatea lui.

Acestea nu sunt singurele teme abordate în acest număr, pe lângă ele vom găsi articole despre fotografia de portret, wildlife și chiar eclipsa de soare din avion. Dar cel care iese în evidență, cel puțin pentru mine, este interviul cu Mihaela Noroc: Emoție și poveste în Atlasul frumuseții. Veți găsi imagini impresionante, naturale și pline de emoție făcute de Mihaela în călătoriile ei în peste 50 de țări de pe glob. Puteți vizita https://www.theatlasofbeauty.com/ pentru mai multe detalii despre acest impresionant proiect.